Телефон: 013 / 830 024

За неколико година свог рада Етно кућа Динар добила је велики број признања и награда.

INTERNATIONAL HOTEL & RESTAURANT QUALITY AWARD за 2014.

Ово ласкаво признање додељењо је у Мадриду Етно кући Динар за квалитет услуга од стране Global Trade Leader's Club-а.

Клуб глобалних лидера у трговини је удружење водећих бизниса, које окупља више од 7500 чланова из 95 различитих земаља, сви из сектора производње и услуга. Главни циљ овог удружења је да промовише трговинску размену и да повезује пословне људе из целог света, фокусирајући се посебно на мала и средња предузећа, укљуцујуци и међународне компаније.

TripAdvisor Certificate of excellence 2017.

Certificate of Excellence награда даје најбољим објектима широм света признање које заслужују, на темељу коментара оних који су им најважнији а то су засигурно њихови гости.

TripAdvisor је страница за оцену квалитета у туризму на којој гости оцјењују објекте које су посетили. При додељивању награде за изврсност TripAdvisor користи властити алгоритам за одређивање добитника на темељу мишљења и оцене гостију. Објекти морају одржати укупну оцену барем 4 од 5, те количину и континуитет рецензија. Додатни критеријуми укључују заступљеност и популарност објекта на страници.

TripAdvisor је највећи светски туристички портал који путницима омогућује планирање савршеног путовања. TripAdvisor нуди поуздане савете стварних путника и широку палету туристичке понуде. TripAdvisor странице чине највећу путничку заједницу на свету, досежући готово 260 милијуна посетиоца месечно са више од 150 милиона рецензија које покривају више од 4 милиона смештајних објеката, ресторана и туристичких атракција.

Великe златне медаље Новосадског сајма

Етно кућа Динар добитник је Велике златне медаље Новосадског сајма за амбијеталну целину и врхунски квалитет угоститељских услуга за 2015, 2016, 2017. године.

Награда Међународном сајму туризма у Новом Саду, за висок степен квалитета и услуге је награда која се додељује од стране комисија једног од најпрестижнијих пољопривредних сајмова у Европи. Комисија је препознала квалитет хране и услуга које нуди Етно кућа Динар и наградила нас 2015, 2016 и 2017. године.

Признање Привредне коморе Војводине

Привредна комора Војводине доделила је Етно кући Динар признање за квалитет услуга у оквиру традиционалне акције промоције и подстицања квалитета услуга у угоститељској и туристичкој делатности у 2012.