Телефон: 013 / 830 024

Иза свега што је човек постигао требало би да стоји традиција. Баштина је оно што смо наследили из прошлости, оно што живимо данас и оно што предајемо наредним генерацијама.

У то име Етно кућа Динар даје свој допринос, негује српску националну кухињу, свакодневно се бави својим ентеријером брижљиво прикупља и излаже у свом просторуи предмете из историје и традиције српског народа.

Већина гостију не зна да смо ми релативно млад етно ресторан који је започео са радом 2010. године, са почетних 27 места и 8 запослених да би данас могли да примимо 220 гостију које опслужује 38 чланова особља. За врло кратко време, са много труда и још више љубави према овом послу, успели смо да стекнемо репутацију ресторана у коме се увек тражи место више, који је добио многе престижне домаће и међународне награде.

Етно кућа Динар у својој понуди инсистира на српским специјалитетима припремљеним на класичан начи. Национална кухиња, припремана на ћумуру, основа је нашег јеловника.

Етно кућа Динар угостила је велики број гостију, личности из јавног живота. Задовољни смо када је гост задовољан и када оде из нашег ресторана са жељом да нас посети поново.

Ово су људи који желе да вам угоде и чине тим Етно куће Динар