Телефон: 013 / 830 024

Зашто сте изабрали баш нас

Иза свега што је човек постигао, требало би да стоји традиција. Баштина је оно што смо наследили из прошлости, оно што живимо данас и оно што предајемо наредним генерацијама.

У то име, Етно кућа Динар негује традиционално српско гостопримство, националну српску кухињу са акцентом на храни припремљеној на ћумуру. Допринос свему томе даје и аутентичан ентеријер, са брижљиво прикупљним предметима из прошлости наших села и на тај начин дочарава слику давних времена.

Већина гостију не зна да смо ми релативно млад етно ресторан који је започео са радом 2010. године, са почетних 27 места и 8 запослених да би данас могли да примимо 243 гостију које опслужује 40 чланова особља. За врло кратко време, са много труда и још више љубави према овом послу, успели смо да стекнемо репутацију ресторана у коме се увек тражи место више, који је добио многе престижне домаће и међународне награде. Етно кућа Динар у својој понуди инсистира на српским специјалитетима припремљеним на класичан начи. Национална кухиња, припремана на ћумуру, основа је нашег јеловника.

Угостили смо велики број гостију као и личности из јавног живота. Задовољни смо када је гост задовољан и када оде из нашег ресторана са жељом да нас посети поново.

Реторан Етно куће Динар вас очекује отвореног срца и у духу традиционалног српског домаћина.

Добродошли!

Ово су људи који свакодневно брину да из Етно куће Динар понесете најлепше утиске и укусе које ћете памтити још дуго времена!

View the embedded image gallery online at:
https://www.etnokucadinar.rs/sr/o-nama#sigProIdffd472cbe5

Основни подаци:
  • Основан 2010. Год
  • Капацитети: 243 места 40 запослених. Поседујемо ресторан у Темишвару са сличном концепцијом.
  • Национална кухиња на ћумуру
  • Пет засебних амбијенталних целина