Телефон: 013 / 830 024

Зашто сте изабрали баш нас

Иза свега што је човек постигао требало би да стоји традиција. Баштина је оно што смо наследили из прошлости, оно што живимо данас и оно што предајемо наредним генерацијама.

У то име, Етно кућа Динар негује традиционално српско гостопримство, националну српску кухињу са акцентом на храни припремљеној на ћумуру. Допринос свему томе даје и аутентичан ентеријер, са брижљиво прикупљним предметима из прошлости наших села и на тај начин дочарава слику давних времена.

Већина гостију не зна да смо ми релативно млад етно ресторан који је започео са радом 2010. године, са почетних 27 места и 8 запослених да би данас могли да примимо 220 гостију које опслужује 38 чланова особља. За врло кратко време, са много труда и још више љубави према овом послу, успели смо да стекнемо репутацију ресторана у коме се увек тражи место више, који је добио многе престижне домаће и међународне награде Етно кућа Динар у својој понуди инсистира на српским специјалитетима припремљеним на класичан начи. Национална кухиња, припремана на ћумуру, основа је нашег јеловника.

Угостили смо велики број гостију, личности из јавног живота. Задовољни смо када је гост задовољан и када оде из нашег ресторана са жељом да нас посети поново.

Реторан Етно куће Динар вас очекује отвореног срца и у духу традиционалног српског домаћина.

Добродошли!

Ово су људи који свакодневно брину да из Етно куће Динар понесете најлепше утиске и укусе које ћете памтити још дуго времена!

View the embedded image gallery online at:
https://www.etnokucadinar.rs/sr/o-nama#sigProIdffd472cbe5

Основни подаци: