Телефон: 013 / 830 024

Од самог постојања Етно кућа Динар поржава добру вољу људи за напредак у култури и спорту. Помогли смо многе хуманитарне акције, манифестације из кулутуре, пре свега локалне али и више од тога, подржали смо мање и веће спортске догађаје и њихове клубове. Етно кућа Динар је кућа широког срца, добре и позитивне енергије и све то уме да подели и са другима.

Хуманитарне акције:

Удружење "Параквад ВШ"...

Култура:

Међународни фестивал фолколора Вршачки Венац, Вршачка берба грожђа, Вино фест, Вршачко клтурно лето, Дечији фестивал „Певајмо срцем“...

       

Спорт:

Рк Црвена Звезда, Вршачки Клуб америчког фудбала "Лавови", Теквондо клуб Еурошпед, Кк Вршац...

Рк Црвена Звезда

Рукометни клуб Црвена звезда је рукометни клуб из Београда. Клуб је део Спортског друштва Црвена звезда. Клуб је основан као секција СД Црвена звезда 1. октобра 1948. и у почетку је играо велики рукомет. Клуб се тренутно такмичи у Суперлиги Србије.

Освајач је многих престижних тофеја од 1955. до 2017. како у првенствима тако и у куповима Југославије и Србије.

Након деветогодишњег поста црвено-бели рукометаши су освојили Куп Србије 2017. и на тај начин дошли до 14. трофеја у историји клуба. Сјајна 2017. година је крунисана освајањем Суперкупа, a Ненад Перуничић je проглашен за тренера године а Eтно кућа Динар дала је свој скромни допринос развоју клуба и рукометног спорта.

Теквондо клуб Еурошпед

Вршац је град надалеко познат по овом спорту и један је од водећх у Србији. Етно кућа Динар је кроз свој рад помогла многе у циљу подршке правим вредностима и тако препознала један од најбољих клубова у Србији, као и најтрофејнији клуб у граду -Taekwondo клуб Еурошпед. Етно кућа Динар је негујући професионализам и у свом послу, својим спонзорством наградила врхунске резултате као и свеукупан рад тренера Мариа и Марина Дујића. Са Taekwondo клубом Еурошпед склопила спонзорски договор, све са циљем да овај клуб и његови чланови постигну још боље успехе.

Taekwondo клуб Еурошпед је основан 1994. године и броји преко 150 чланова свих узраста и категорија. Овај клуб је освајач многих међународних признања а посебно треба истаћи 10 европских и светских медаља.

Највећи резултат до сада је учествовање Дамира Фејзића на Олимпијским играма у Лондону 2012. године. То је први Вршчанин који је учествовао на олимпијским играма у последњих 60 година.

Његови тренери Марио и Марин Дујић који успешно воде овај клуб већ 24 године су такође и тренери јуниорске и сениорске репрезентације Србије, уједно су једни од најтрофејнијих тренера у Европи. Својим професионалним радом и несебичним залагањем сврстали су овај клуб међу најбоље спортске клубове у Србији.

Taekwondo клуб Еурошпед сваке године организује такмичење Millenium Open где учествује преко 500 такмичара из целе Европе а град Вршац на тренутак постане центар европског спорта.

Врхунски резултати говоре у име овог клуба као и стотине младих људи који су се везали за спорт. Овај клуб и његова достигнућа представљају наш град Вршац и нашу земљу у најбољем светлу.

Етно кућа Динар умела је то да препозна и подржи идеју - за даљи напредак и нове победе тих младих људи.

Кк Вршац

Кошаркашка лига Србије, Друга Јадранска лига, oснова 1946. год.; пре 72 године, дворана Центар Миленијум (капацитет: 5.000), Локација: Вршац, Србија, Прваци 1 Јадранска лига.

Вршачки Клуб америчког фудбала "Лавови"